Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 15 de desembre del 2022

'Adeu, Henry Cavill'.


Tot i el final de Black Adam, el pròxim film del DC Universe de Superman no estarà protagonitzat per Henry Cavill.

James Gunn ha utilitzat Twitter per a confirmar que ell i Peter Safran tenen la pissarra de DC llesta per a funcionar i que un nou film de Superman basat en una part anterior de la vida del heroi és una prioritat màxima.

“Entre els que estan a la llista està Superman. En les etapes inicials, la nostra història es centrarà en una part anterior de la vida de Superman, pel que el personatge no estarà interpretat per Henry Cavill”, va dir Gunn. “Però acabem de tenir una gran reunió amb Henry i som grans fans i hem parlat sobre una sèrie de possibilitats emocionants per a treballar junts en el futur”.

Gunn també va aclarir que ha estat escrivint el projecte durant un temps, però encara no està segur qui protagonitzarà el film. Mentre que des de Variety ens informen que els tres estan “amb energies per a trobar quelcom en l’univers dels còmics per a que Cavill l’interpreti” junts. A més, això no substitueix el film de Superman que estan preparant Ta-Nehisi Coates i J.J. Abrams, que encara està en desenvolupament actiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada