Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 de desembre del 2022

'The Princess Diaries 3'.


Tot i que està en marxa una tercera entrega de la franquícia cinematogràfica de The Princess Diaries, l’estrella Julie Andrews no creu que el seu personatge aparegui en el film.

Parlant amb Access Hollywood en una entrevista recent, se li va preguntar a Andrews sobre la possibilitat d’aparèixer en el film. Desafortunadament per als fans que ho esperen amb neguit, Andrews va dir que no creu que aquesta sigui una possibilitat.

“Crec que sabem que provablement no serà possible”, va dir Andrews (a través de Variety). “Es va parlar d’això poc després de que s’estrenés [Princess Diaries 2: Royal Engagement], però quants anys han passat des de llavors?”, va continuar Andrews. “I jo sóc més gran i Annie, la princesa, la nostre reina, és molt més gran. I no estic segur de si flotaria o correria”.

Andrews qui va interpretar a la reina Clarisse en ambdós films, pot no estar molt interessada en aparèixer en el film, però això no significa que altres estrelles del film provablement no ho intentin. En una entrevista amb Entertainment una nit d’octubre, Anne Hathaway -qui també va coprotagonitzar ambdós films originals- va dir que faria tot el possible per a que Andrews aparegués, inclús anar “a on estigués i posar una pantalla verda darrera d’ella i fer que realment succeís”.

The Princess Diaries original es va estrenar al 2001 i estava protagonitzat per Hathaway com una adolescent estatunidenca que s’assabenta de que és heretera del tron Europeu de Genovia. El film en si es basava en la novel·la del mateix nom de Meg Cabot i va estar coprotagonitzada epr Andrews. L’estrena va ser rebuda amb elogis quasi universals, empenyent a Hathaway al estrellat i va guanyar un total de $165.335.153 per un pressupost de $26M, molt més del que molts van pensar degut a la seva classificació G i el tema en general.

La seva seqüela, The Princess Diaries: Royal Engagement, es va estrenar al 2004 amb el retorn de Hathaway i Andrews en els seus respectius papers. Aquest film va continuar la història de la original i va veure a Mia Thermopolis (Hathaway) retornar a Genovia per a finalment esser coronada Reina. Aquest film també va ser un gran èxit per a Disney, guanyant uns $134.734.481 per a un pressupost de $40M tot i que no va ser tan ven rebuda com la primera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada