Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 9 de desembre del 2022

'The Collective'.

Exclusiva des de Deadline: Lucas Till (MacGyver), Ruby Rose (Taurus), Tyrese Gibson (Morbius) i Don Johnson (Knives Out) encapçalaran el thriller d’acció The Collective de Yale Entertainment, que recentment ha acabat la producció.

En el film dirigit per Tom DeNucci, un grup de justos assassins anomenat The Collective, apunten a una xarxa de tràfic de persones altament sofisticada amb el suport d’una xarxa de milionaris intocables. Amb l’esquena contra la paret, The Collective no té més remei que posar la seva missió més important en mans del assassí novell, Sam Alexander (Till). El que li falta d’experiència ho compensa amb intel·ligència, valor i una gran habilitat per a improvisar en les situacions més perilloses. Hugo (Gibson) i Liam (Johnson), ex agents de la CIA convertits en justiciers rebels, l’ajuden en el viatge. S’enfronten a Daisy (Rose), la múrria directora general d’aquesta malvada organització clandestina. Sam ha de demostrar-se a si mateix, a Liam i a Hugo que és material col·lectiu en aquesta missió de vida o mort, sense presoners.

Matt Rogers i Jason James han escrit el guió, amb Jordan Yale Levine i Jordan Beckerman de Yale han produït al costat de Richard Switzer en associació amb Dawn’s Light Media. Els productors executius inclouen a Ian Niles, Jason Cherubini, Shaun Sanghani, Jason Kringstein, Sabine Stener, Tara J. Martin i Alan Leibowitz. La marca de vendes estrenada recentment per Yale, Great Escape, dirigida per Nick Donnermeyer, s’encarregarà de les vendes en tot el món.

“Aquest és un guió súper divertit ple d’acció i emoció”, van dir Levine i Beckerman, “i estem molt contents amb aquest increïble repartiment que s’ha unit per ajudar a donar vida a aquesta història”.

“Estic molt agraït per l’oportunitat de col·laborar amb Yale i Tom DeNucci en aquest projecte”, va afegir Switzer, “i d’ajudar-lo a aconseguir la seva increïble visió d’aquest film”.

Till és millor conegut per liderar el reinici de McGyver de CBS, que va durar cinc temporades. També és conegut per interpretar al mutant Havok en la franquícia cinematogràfica de X-Men i per a protagonitzar el drama Son of the South dirigit per Barry Alexander Brown.

Els crèdits cinematogràfics de Rose inclouen Taurus, The Meg, John Wick: Chapter 2 i xXx: Return of Xander Cage. També va protagonitzar la primera temporada de Batwoman de The CW i va aparèixer en la sèrie de Netflix guanyadora d’un Emmy Orange Is the New Black del creador Jenji Kohan.

Gibson és un actor i music nominat al Grammy, millor conegut pel seu paper de Roman en la franquícia de Fast & Furious de Universal, i com el sergent Epps en els films de Transformers de Paramount i DreamWorks. Aviat apareixerà a Fast X de Universal Pictures, i també l’hem pogut veure en films recents com ara Rogue Hostage de Yale amb John Malkovich i Morbius amb Jared Leto.

Johnson és un guanyador d’un Globus d’Or que aviat també el podrem veure en el thriller Unit 234, la comèdia d’acció High Heat, el thriller d’acció de Jeremy Saulnier Rebel Ridge i Book Club 2: The Next Chapter, entre d’altres projectes.

La pròxima llista de Yeale Entertainment inclou un total de sis films que estan en postproducció: Bucky F*cking Dent, protagonitzat per David Duchovny, Logan Marshall Green i Stephanie Beatriz; The Kill Room, protagonitzat per Uma Thurman, Samuel L. Jackson, Joe Manganiello i Maya Hawke; el debut com a directora de Brittany Snow, September 17th; el thriller Clawfoot, protagonitzat per Francesca Eastwood, Milo Gibson, Olivia Culpo, Nestor Carbonell i Oliver Cooper; Clean Up Crew, protagonitzat per Jonathan Rhys Meyers, Melissa Leo i Antonio Banderas i The Last Girl amb Alice Eve i Banderas. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada