Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 16 de desembre del 2022

'Fear Street Part 2'.


Segons Above the Line, Chloe Okuno ha estat escollida per a dirigir la pròxima entrega de Netflix de la seva franquícia de films Fear Street. Okuno és una cineasta de terror en ascens que va fer el seu debut com a directora de llargmetratge en solitari a principis d’aquest any en el Sundance Film Festival, amb el seu film de suspens psicològic Watcher.

No es saben més detalls sobre el projecte. Tampoc es sap si aquest serà l’inici d’un altre trilogia.

Basat en la sèrie de terror més venuda de R.L. Stine, la trilogia Fear Street va cobrir tres períodes de temps diferents de Shadyside: 1994, 1978 i 1666. Segueix la sinistre història de Shadyside a través d’un malson de 300 anys en desenvolupament. L’any 1994, un grup d’adolescents descobreix que els terribles successos que han perseguit a la seva ciutat durant generacions poden estar connectats i que poden ser els pròxims objectius.

La trilogia està protagonitzada per Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Julia Rehwald, Fred Hechinger, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Darrell Britt-Gibson, Elizabeth Scopel, Jordana Spiro, Jordyn Dinatale, Sadie Sink, Emily Rudd, Ryan Simpkins, Mccabe Slye, Ted Sutherland i Maya Hawke.

La trilogia de Fear Street està dirigida i produïda per Leigh Janiak a partir d’un guió adaptat per Kyle Killen. Els productors són Peter Chernin, David Ready, Jenno Topping, Doug Torres i Jeffrey Harlacker amb Kori Adelson, Timothy M. Bourne, Yvonne M. Bernard, Joan Waricha i Jane Stine com a productors executius.

Teniu els tres films disponibles a Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada