Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 de desembre del 2022

'Fast X'.


Gal Gadot a filmat una escena per a que a Fast X, troni com a Gisele Yashar, tot i que no està tan clar si farà el tall final de la pròxima seqüela de Fast & Furious.

Tal com va informar The Direct per primer cop, Gisele (Gadot) reapareix a Fast X. Això és certament una sorpresa ja que el personatge va ser assassinat mentre intentava rescatar a Han Lue a Fast & Furious 6. Tot i això, donat que la mort de Han Lue va ser fingida i aquest personatge va ser rescatat de nou d’entre els morts, està clar que tot és possible en el salvatge món de Fast & Furious.

L’actor que interpreta a Han, Sung Kang, ha donat suport públicament de que Gadot torni a la franquícia. “Crec que necessitem a Gisel de nou...en tots els sentits”, va dir Kang a Insider mentre promocionava F9. “Crec que els fans volen això. Tenim que fer que això succeeixi d’alguna manera”.

Han aparegut detalls addicionals a través del sempre confiable @BigScreenLeaks que revela que Gadot sols estava en una versió de Fast X que es va projectar el 21 passat. L’actriu de Wonder Woman apareix en una sola escena al final del film. Un tall alternatiu que es va projectar la setmana anterior no incloïa a Gadot, pel que el seu cameo podria no ser segur per al film final.

El compte assenyala que es semblant a l’escena del Joker de Barry Keoghan a The Batman, on l’estudi te la curiositat per a veure com respon el públic. En el cas de keoghan, l’escena no es va incloure en l’estrena als cinemes, pel que haurem d’esperar i veure que succeeix en aquest cas. Tot i que aparentment no va ser ben vist en la projecció inicial, com ho indica l’intercanvi a continuació.

Dirigit per Louis Leterrier, Fast X s’estrenarà el 19 de Maig de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada