Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 3 de desembre del 2022

'Daredevil: Born Again'.


Segons Deadline, l’estrella de The Many Saints of Newark, Michael Gandolfini, ha estat escollit per a un paper clau en la tant esperada sèrie de Disney+ de Marvel Studios, Daredevil: Born Again.

S’espera que Gandolfini interpreti al personatge de Liam, un home ambiciós de Staten Island. Aquest és el seu primer projecte d’alt perfil televisiu, des de que va aparèixer com a membre recurrent del repartiment en les dues últimes temporades del drama de HBO Deuce.

Dardevil: Born Again es descriu com un renaixement de 18 episodis de la sèrie original de Netflix, que va durar tres temporades. Comptarà amb el retorn de les estrelles principals Charlie Cox i Vincent D’Onofrio, mentre repeteixen els seus respectius papers de Matt Murdock/Daredevil i Wilson Fisk/Kingpin.

Ambdós personatges van debutar en el Univers Cinematogràfic de Marvel el 2021, amb Kingpin com estrella convidada en la sèrie Hawkeye i Matt Murdock apareixent breument a Spider-Man: No Way Home. Cox també ha aparegut recentment com a estrella convidada en dos episodis de She-Hulk: Attorney at Law, on va poder mostrar un nou costat del heroi.

Dardevil: Born Again prové dels escriptors principals Matt Corman i Chris Ord, els quals també en seran productors executius al costat de Kevin Feige. La sèrie s’estrenarà a la primavera de 2024 a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada