Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 de desembre del 2022

'Killer Vacation'.

John Cena i Jason Momoa protagonitzaran la pròxima comèdia d’acció de Warner Bros. Killer Vacation, segons informen des de Variety.

El nou film veurà ambdues estrelles, que es van conèixer en el set de la franquícia Fast & Furious, aparèixer en papers per ara desconeguts. No es sap molt sobre el film, amb Variety assenyalant que Warner Bros. Discovery actualment manté l’argument sota secret. Tot i això, els que estan familiaritzats amb el projecte el comparen amb altres divertides aventures com True Lies. El guió estarà escrit per Mark i Brian Gunn i produït per John Rickard i Peter Safran, l’últim dels quals ha ajudat a configurar el film abans del seu ascens a co-CEO de DC Studios al costat de James Gunn.

Aquest no és el primer cop que Warner Bros. i Cena treballen junts, ja que el actor ha assolit l’estrellat després del seu paper a The Suicide Squad de 2021 i la sèrie Peacemaker de HBO Max, que el va veure interpretar al antiheroi ultranacionalista protagonista. El següent per a Cena es un grapat de films, inclòs el film de comèdia Freelance, el film animat Coyote vs. Acme, el film d’espies Argylle i Project X-Traction.

Les connexions de Momoa amb Warner Bros. també són nombroses i l’actor ha protagonitzat diversos projectes de DC Films com ara Aquaman, així com Dune de 2021. El següent per a ell serà la seqüela de Aquaman, Aquaman and the Lost Kingdom. Momoa també apareixerà tant a Fast X com en l’últim film de la franquícia, Fast & Furious 11, quan debutin al 2023 i 2024, respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada