Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 19 de desembre del 2022

'Escape From New York'.


El col·lectiu de cineastes Radio Silence recentment ha ofert una actualització sobre que poden esperar els fans del seu nou film Escape From New York, que serveix com un reboot del clàssic de John Carpenter.

Parlant amb Entertainment Weekly en una entrevista recent, se li va pregunta al trio que podrien esperar els fans del film. Segons Tyler Gillett, el trio està emocionat de treballar en el film, encara que el seu desenvolupament no està molt avançat en aquests moments.

“Estem molt emocionats de treballar amb 20th Century en això”, va dir Gillett. “Estem desenvolupant la nostre versió i, amb sort, s’escriurà el guió en algun moment del pròxim any, i realment començarà a assentar les bases per això. Però estem en etapes molt primerenques”.

Gillett va continuar dient que el film no és una nova versió i l’ha comparat amb el seu treball en la cinquena entrega de Scream, dient que serà més “una picada d’ullet i una continuació" de la franquícia que qualsevol altre cosa.

“No és un remake”, va dir Gillett. “Aquesta és una d’aquestes propietats que no pots [refer], és quelcom intocable per a nosaltres i viu la seva pròpia estratosfera en termes de quan important és per a nosaltres i quan l’estimem. Així que no serà molt diferent al que hem fet amb Scream, crec que una picada d’ullet i una continuació del que estimem d’aquests personatges i aquell món”.

El clàssic original de John Carpenter de 1981 es desenvolupava en un futur (llavors 1997) a on Manhattan s’havia convertit en una presó de màxima seguretat de la mida d’una illa. Quan el president dels Estats units s’estavella contra la ciutat en runes, un bandoler (interpretat per Kurt Russell) es veu obligat a viatjar a l’interior per a rescatar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada