Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 17 de desembre del 2022

'Fantastic Four'.


Després de rebre crítiques positives per la seva actuació en el paper principal a Elvis, sembla ser que Austin Butler s’ha fixat el seu pròxim gran projecte cinematogràfic: el pròxim film de Fantastic Four. Segons Jeff Snider en el podcast The Hot Mic, els agents de Butler suposadament l’han estat “oferint” per al paper de Johnny Storm, també conegut com la Torxa Humana, en el molt esperat projecte de Marvel Studios.

Fantastic Four finalment estarà dirigit per Matt Shakman (WandaVision) a partir d’un guió escrit per Jeff Kaplan i Ian Springer (Disaster Wedding). El projecte va ser presentat per primer cop per Kevin Feige durant la Comic-Con de San Diego de 2019. El director de Spider-Man: No Way Home, Jon Watts, estava originalment a bord del projecte per a dirigir, però va decidir deixar la direcció i prendre’s un descans del gènere de superherois.

Encara no s’ha anunciat el repartiment oficial del film, però l’alumne de The Office, John Krasinski, va fer el seu debut recentment com una variant de Reed Richards/Mr. Fantastic a Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Encara no està clar si Krasinski repetirà el paper en el pròxim film.

La sèrie de còmics de Fantastic Four de Marvel va ser creada per Stan Lee i Jack Kirby, i va fer el seu debut l’any 1961 i va ser el primer títol d’equip de superherois produït per Marvel Còmics.

El film s’estrenarà als cinemes en la fase 6, el 14 de Febrer de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada