Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 24 de desembre del 2022

'John Wick: Chapter 4'.

S’han revelat dues noves imatges de John Wick: Chapter 4, que mostren al protagonista Keanu Reeves en acció. En una de les imatges inclús mostren al protagonista (Reeves) empunya uns nunchakus contra un guerrer vestit de negre.

El director de John Wick: Chapter 4, Chad Stahelski, li va explicar a Total Film com l’última entrega de l’exitosa franquícia d’acció veuria a Wick acceptar les conseqüències de les seves eleccions al llarg dels anteriors films.

“A John Wick 4, diria que John accepte com el que fa afecta a les persones que li importen”, va dir Stahelski. “Sempre hi ha d’haver conseqüències per les teves accions. I en això, estem començant a veure que John entén quines són les conseqüències”.

A continuació podeu veure les imatges...



John Wick: Chapter 4
es va anunciar per primer cop fa dos anys, immediatament després del cap de setmana d’estrena de John Wick: Chapter 3- Parabellum, que va recaptar $327.281.779 en tot el món. La quarta entrega comptarà de nou amb Keanu Reeves com l’assassí epònim, qui al final del últim film va ser traït per Winston (Ian McShane) i va ser vist per últim cop patint diverses lesions.

Al costat de Reeves, Lance Reddick i Ian McShane estan els nouvinguts a la franquícia, la superestrella del pop japonès-britànic Rina Sawayama en el seu debut cinematogràfic com actriu, Shamier Anderson (Awake), Bill Skarsgård (It), Clancy Brown, Hiroyuki Sanada i Donnie Yen (Ip Man saga), qui suposadament interpreta a un vell amic de John Wick.

El director Chad Stahelski torna a repetir en la direcció a partir d’un guió escrit per Shay Hatten i Michael Finch. El film està produït per Basil Iwanyk, Erica Lee i el propi Stahelski, amb Reeves i Louise Rosner com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada