Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 de desembre del 2022

'Nightmare at Precinct 84'.

S’ha publicat un avanç de Nightmare at Precinct 84, la pròxima antologia de terror dels escriptors Samuel González Jr. i Gigi Gustin. El film s’estrenarà al 2023.

“Ambientat en una nit tempestuosa en la vigília de Nadal, una sheriff d’un petit poble que en secret és una assassina en sèrie, rep la visita d’una dona misteriosa que explica quatre històries estranyes”, diu la sinopsis. “La primera història és sobre un nen petit que té una trobada aterridora amb el camió dels gelats local. La segona història tracte sobre una jove que accepte un treball d’operadora de sexe telefònic per a passar el temps, però certa persona que truca té unes altres intencions. La tercera història tracte sobre dues dones que descobreixen la estranya realitat darrera d’un petit poble en el que estan atrapades i la quarta tracte sobre un home que fa una promesa amb repercussions inquietants”.

A continuació pots donar un cop d’ull al avanç de Nightmare at Precinct 84...

           


Nightmare at Precinct 84 està protagonitzat per Bill Moseley, Jenna Kanell, Justin Miles, Gigi Gustin, així com Meredith Thomas i Jill Awbrey. El film està produït per Samuel González Jr. I la producció executiva és de Matthew Hersh.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada