Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 15 de desembre del 2022

'Batman de Robert Pattinson'.


Una informació recent des de Variety suggereix que els codirectors executius del Dc Studios, James Gunn i Peter Safran, estan llestos per a incloure el Batman de Robert Pattinson al nou Univers de DC. Tot i això, Gunn ha utilitzat Twitter de nou per a rebaixar aquests rumors.

En una sèrie recent de tuits, Gunn va elogiar a Adam B. Vary de Variety, però va dir que la informació de Variety era “totalment falsa”. La informació en qüestió assenyalava que una font ben situada va dir que Gunn i Safran estaven “explorant la possibilitat” d’incorporar la interacció del Batman de Matt Reeves al Univers DC més àmpliament.

En un tuit a continuació del de Gunn, el director Matt Reeves va abordar el problema ell mateix, assenyalant que confiaria en Gunn per damunt de qualsevol altre persona, essencialment confirmant que encara no s’han realitzat moviments.


La pròxima estrena del DC Univers serà Shazam! Fury of the Gods, que s’estrenarà el 17 de Març de 2023. Seguit de The Flash, protagonitzat per Ezra Miller per al Juny de 2023, Blue Beetle protagonitzat per Xolo Maridueña al Agost de 2023 i per últim Aquaman and the Lost Kingdom protagonitzat per Jason Momoa que tancarà l’any el 25 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada