Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 31 de desembre del 2022

'Knives Out 3'.

Glass Onion: A Knives Out Mystery sols porta una setmana a Netflix, però la bona notícia per al públic és que l’escriptor i director Rian Johnson ja ha començat a treballar en el pròxim film. Han passat tres anys des de que el primer film Knives Out es va estrenar als cinemes, pel que si bé podrien passar tres anys fins que s’estreni la tercera entrega, Glass Onion va partir diversos contratemps degut a la pandèmia, pel que és possible que el pròxim film podria avançar més ràpid del previst. Glass Onion: A Knives Out Mystery la podem veure ara en el servei de streaming.

Al parlar amb Wired.com com Glass Onion fa referència a la pandèmia, Johnson va detallar: “Molt del que estic tractant de fer, perquè estic començant a escriure el pròxim, en realitat es tracte sols de mirar d’aclarir la meva ment en aquest moment. Espero que això es tradueixi d’alguna manera en el que tenim en ment en termes de cultura”.

El primer Knives Out va ser un èxit tant financer com de crítica, el que va resultar estar immers en una guerra d’ofertes entre distribuïdors sobre qui podria assegurar-se els drets dels següents films. Netflix va prevaldre, però per a complicar les coses, Glass Onion sols va estar als cinemes durant una setmana abans d’estrenar-se a la plataforma de streaming un mes després.

Johnson va passar a detallar la importància de que el seu film estigui disponible als cinemes, però que el tercer film està tant lluny d’estrenar-se que no sap com serà el panorama cinematogràfic en uns anys.

“És molt important per a mi”, va compartir Johnson sobre l’experiència als cinemes. “I amb els films de Benoit Blanc, el que és divertit de fer-les és realment tractar de fer el que Hitchcock, tocar al públic com un piano. Així que estar dret a la part del darrera dels cinemes i veure Glass Onion tocar amb la multitud, ha estat una experiència molt estimulant. És com una droga”.

Va continuar: “És un moment tan estrany en aquest moment perquè recent estic començant a treballar en escriure el pròxim film de misteri, i passaran alguns anys abans de que surti i sols déu sap com es veurà el panorama en aquest punt. Sento que tractar d’endevinar on estarem a continuació és potser una tonteria”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada