Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 21 de desembre del 2022

'Don't Move'.

Exclusiu des de Deadline: La llegenda del gènere Sam Raimi de Raimi Productions i el productor de Barbarian EP, Alex Lebovici a través de la seva productora Hammerstone Studios, s’uneixen de nou amb Capstone Studios de Christian Mercuri, per a produir el thriller de terror Don’t Move. El projecte sorgeix després de la col·laboració de les parts a Boy Kills World, un thriller d’acció protagonitzat per Bill Skarsgård, que actualment es troba en postproducció.

Don’t Move observa com un assassí experimentat injecta un agent paralitzant a una dona en dol. Després ha de córrer, lluitar i amagar-se abans de que el seu cos s’apagui per complet.





Els directors del film són Adam Schindler i Brian Netto, els quals recentment han escrit i dirigit episodis de la sèrie antològica de terror 50 States of Fright de Raimi per a la desapareguda plataforma de transmissió de format curt, Quibi. Els seus escriptors, T.J. Cimfel i David White, anteriorment van escriure el thriller de terror Intruders, protagonitzat per Rory Culkin, també dirigit per Schindler.

Lebovici, Raimi i Zainab Azizi són els productors de Don’t Move, que actualment es troba en procés de càsting. Els productors executius són Mercuri, David Haring, Marc Manus, Shindler, Netto, Petr Jákl i Ara Keshishian. Hammerstone està cofinançant al costat de Capstone, amb Capstone Global distribuint els drets a tot el món.

“És increïblement emocionant per a nosaltres reunir-nos amb el mestre del gènere Sam Raimi i Zainab Azizi, els quals un cop més han trobat a dos joves cineastes extremadament talentosos en Adam i Brian per a donar vida a Don’t Move”, va dir Lebovici de Hammerstone Studios. “Ens sentim honrats de ser part d’un projecte tan fantàstic”.

“Alex i l’equip de Hammerstone, així com els nostres amics de Capstone, són els socis de producció ideals a mesura que trèiem a la llum aquesta captivadora i retorçada història”, va afegir Raimi. “Estic encantat de col·laborar de nou amb els nostres codirectors Adam i Brian en aquesta increïblement aterridora i tensa història plena de tants girs i voltes. Proporcionarà un cop de terror fantàstic a l’audiència!”.

Raimi és un cineasta icònic potser millor conegut pel seu treball en les franquícies de Spider-Man i Evil Dead i que va fundar Raimi Productions amb el productor Robert Tapert i l’actor Bruce Campbell l’any 1979. Recentment ha dirigit el film del UCM de Marvel Studios, Doctor Strange in the Multiverse of Madness protagonitzat per Benedict Cumberbatch i també està produint el thriller 65, protagonitzat per Adam Driver i de Sony Pictures, escrit i dirigit pels guionistes de A Quiet Place, Scott Beck i Bryan Woods, entre d’altres projectes pròxims.

Hammerstone Studios de Lebovici finança, desenvolupa i produeix films independents en tots els gèneres, havent produït quasi 20 films i finançat més de $200M en pressupostos. El productor ha estat acumulant silenciosament una sèrie de films força moguts últimament, inclòs el film de terror Barbarian de 20th Century Studios, aclamat per la crítica i que ha recaptat $45,3M a nivell mundial (segons google ha costat $4,5M), i també Bill & Ted Face the Music. Recentment ha acabat la producció de Boy Kills World, que ha produït al costat de Raimi i Roy Lee, i actualment es troba en l’adaptació cinematogràfica del curt Kung Fury the Movie, protagonitzat per Michael Fassbender, Arnold Schwarzenegger i David Sandberg, així com Yuval Sympathy for the Devil de Adler, protagonitzat per Nicolas Cage i Joel Kinnaman. També s’apropa per al productor una adaptació cinematogràfica del exitós videojoc de Hideo Kojima, Death Stranding, en el que s’ha associat amb Kojima Productions.

Capstone Global i Capstone Studios són una empresa independent de finançament, producció i vendes a nivell mundial centrada en films comercials d’alta qualitat per a una audiència global. L’empresa fundada l’any 2017 està dirigida pel veterà en vendes i distribució Mercuri, que ha venut, finançat i produït més de 260 films fins a la data. Els seus crèdits recents inclouen la comèdia The Estate amb Toni Collette i Anna Faris, el film biogràfic Spinning Gold sobre el productor discogràfic Neil Bogart i el drama dirigit per Catherine Hardwicke Prisoner’s Daughter protagonitzat per Kate Beckinsale i Brian Cox, per anomenar a alguns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada