Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de desembre del 2022

'Ballerina'.

Lionsgate va anunciar ahir que la nominada al Premi de la Acadèmia Catalina Sandino Moreno, s’ha unit al repartiment del pròxim spin-off de John Wick, Ballerina.

Moreno s’uneix als ja confirmats, Anjelica Houston, Ian McShane, Lance Reddick i Keanu Reeves, al costat de Ana de Armas la qual en serà la protagonista. Si bé no es sap molt sobre el film, la informació recent de Deadline no diu si Moreno tindrà un “paper important”.

Moreno potser és millor coneguda pel seu paper en el film de 2004 Maria Full of Grace, que li va valer una nominació al Oscar a Millor Actriu en el seu debut com a actriu. Actualment, protagonitza la sèrie de televisió From de Epix.

El projecte es va anunciar per primer cop l’any 2019, després del debut als cinemes de John Wick 3: Parabellum, que ens dona el primer cop d’ull a les ballarines assassines que estan essent entrenades pel sindicat Ruska Roma liderat pel personatge de Anjelica Huston.

Ballerina es centra en una jove assassina que cerca venjança contra les persones que van matar a la seva família. El film està dirigit per Len Wiseman a partir d’un guió escrit per Shay Hatten (Army of the Dead). El film estarà supervisat per James Myers per a Lionsgate. El spin-off està produït per Basil Iwanyk, Erica Lee, Keanu Reeves i Chad Stahelski.

Lionsgate es troba actualment en la post-producció de John Wick: Chapter 4. El estudi també està treballant en la sèrie preqüela The Continental, que farà el seu debut a Starz com una sèrie limitada de tres parts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada