Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 20 de desembre del 2022

'Pirates of the Caribbean'.


Tot i l’èxit mundial de la franquícia de Pirates of the Caribbean en les dues últimes dècades, la sèrie de films d’acció s’ha estancat en els últims anys, tot i que el productor Jerry Bruckheimer ha ofert algunes actualitzacions sobre la franquícia i el que li espera en el futur. Durant una conversació recent amb The Hollywood Reporter, el cineasta ha abordat el que podria deparar el futur per a un spin-off protagonitzat per Margot Robbie, el guió que s’està desenvolupant actualment per a la següent entrega i quin podria ser el futur de l’estrella Johnny Depp amb la franquícia. Actualment, no hi ha una data d’estrena anunciada per a cap film.

L’any 2020, va sorgir informació de que Robbie protagonitzaria una reactivació del concepte, que encara no ha tingut cap actualització oficial. To i això, Bruckheimer ha assenyalat que el projecte de Robbie era un dels dos que The Walt Disney Company estava desenvolupant, i que l’altre projecte havia guanyat més impuls. També va confirmar que, en lloc de ser una continuació directe dels films anteriors, el guió que s’està desenvolupant actualment es centrava en personatges més joves.

“Per déu, tots són difícils”, va respondre el productor quan se li va preguntar quins eren els desafiaments més grans per a donar vida al pròxim episodi. “Crec que també ens estem apropant molt a això. Tenim un guió molt bo. Hem desenvolupat dos d’ells: un amb Margot Robbie i un altre amb un repartiment més jove. El de Margot Robbie necessita una mica més de treball. El del repartiment més jove està més a prop. Amb sort, aconseguirem els dos”.

Amb la quantitat de temps que ha passat des de aquella informació inicial sobre un film amb Robbie, inclòs la pròpia actriu recentment va dubtar sobre si el film s’acabaria realitzant. El productor, però, ha confirmat que el projecte està lluny d’estar mort.

“Està viu per a mi. Està viu per a Disney”, va aclarir Bruckheimer. “Estic segur de que estava decebuda de que no sortís primer, o potser no perquè està molt ocupada, pel que podria ser una benedicció impulsar això una mica. Creiem que ho aconseguirem. És una història molt sòlida”.

Si bé Depp ha protagonitzat els cinc films de Pirates com a Jack Sparrow, les controvèrsies recents en les que ha estat involucrat fa que els espectadors es preguntin si seguirà essent part de la franquícia en el futur. Els comentaris de Bruckheimer sobre el tema no desacrediten aquesta noció, tot i que la decisió encara no s’ha pres i que el guió que s’està desenvolupant actualment no depèn de Sparrow.

“Hauries de preguntar-li a [Disney]. No puc respondre a aquesta pregunta. Realment no ho se”, va dir Bruckheimer sobre portar de nou a Depp. “M’encantaria tenir-lo al film. És un amic, un gran actor i és desafortunat que les vides personals s’infiltrin en tot el que fem”.

El propi actor va parlar de la possibilitat de donar-li al seu personatge una mort confirmada, tot i que Bruckheimer ho va rebutjar i va confessar: “No pots. Vam tractar de matar-lo. No va funcionar”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada