Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 17 de desembre del 2022

'Five Nights at Freddy's'.


El film Five Nights at Freddy’s va trobar al seu director l’octubre passat i ara ha aconseguit a dues de les seves estrelles. Matthew Lillard (Scream, Scooby-Doo) i Josh Hutcherson (The Hunger Games films), han estat escollits per al film de terror.

Des de Deadline, ens informen de que els dos actors s’han unit al projecte, però encara no s’ha confirmat a qui interpretaran. La producció està programada per a començar el pròxim mes de febrer a New Orleans.

Aquest film live-action endarrerida durant molt de temps, es basarà en el popular videojoc de terror creat per Scott Cawthon, qui està coescrivint el guió amb Emma Tammi i Seth Cuddeback. Creature Shop de Jim Henson també treballa amb Blumhouse per a donar vida als horribles animatrònics.

El joc original de Five Nights at Freddy’s desafia els jugadors a sobreviure durant cinc nits com a guarda de seguretat en un restaurant d’entreteniment de pizza dement on homicides, animatrònics posseïts vagaregen pels passadissos a la cerca de les seves pròximes víctimes. El videojoc va passar a obtenir diverses seqüeles i spin-off.

El film Five Nights at Freddy’s estarà produït per Cawthon i Blum, amb Russell Binder com a productor executiu. Abans de que Tammi s’encarregués de la direcció, el director de Home Alone, Chris Columbus, estava prèviament adjunt per a dirigir el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada