Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 11 de gener del 2018

'Black Widow'.

Sembla a ser, que ja hi ha llum verda definitiva per a la pel·lícula en solitari de Black Widow. Finalment Marvel Studios a escollit a la guionista Jac Schaeffer per escriure’n el guió, segons han informat a The Wrap fonts molt properes al projecte.

        

Schaeffer -estrenant-se l’any 2009 amb la pel·lícula ‘Timer’ i guionista de la comèdia d’acció i ciència ficció ‘The Shower’, amb Anne Hathaway com a protagonista, i en marxa- essent escollida per Marvel Studios, es el pas definitiu del projecte, el qual el seu màxim responsable és el productor Kevin Feige, que sempre s’ha excusat i donat llargues, quan li preguntaven pel projecte. Scarlett Johansson va fer les seva primera aparició com a Black Widow -Natasha Romanoff- a ‘Iron Man 2’ (2010), personatge que s’ha anat consolidant al llarg de varies pel·lícules.

Segons Justin Kroll, de Variety, el projecte va acabar de concretar-se el dia d’acció de gràcia, en una reunió entre Kevin Feige i Johansson sobre quina seria la línia a seguir.
Black Widow és l’agent Natasha Romanoff, que ha tingut un paper important, especialment com he dit a ‘Iron Man 2’ (on va debutar), així com ‘Captain americà: The Winter Soldier’ i ‘Captain America: Civil War’, però sobre tot en la segona de Captain America. També podem veure els seus orígens, a base de flashbacks a ‘Avengers: Age of Ultron’, com a alumne de Julie Delpy.

        

Tot i això la pel·lícula encara no te data d’estrena.

Via TheWrap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada