Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 23 de gener del 2018

'Robocop'.


Pel que sembla el guionista de ‘Robocop 1,2,3’, estaria preparant un nou guió per a una nova entrega a partir del la 1. Edward Neumeier avisa que encara no es pot dir que tingui vist i plau. Li han preguntat durant la seva visita al Festival de Barbados, i ha respòs. L’estudi MGM li ha demanat que vagi preparant una nova entrega de ‘Robocop’, una més fàcil d’encabir a la franquícia original, lluny de la proposta ultra futurista del reboot, i una feta com una continuació directa de la primera entrega, la dirigida per Verhoeven, que obviaria les dues posteriors, la de Irvin Kershner i Fred Dekker -les que van tenir històries escrites per Frank Miller, de la que va quedar ven poc al final, i que van veure la llum en format còmic-.

“És bonic que la gent segueixi interessada en ‘Robocop’. Ara mateix MGM em té treballant en una nova entrega, així que es possible que acabem fent un altre. Es suposa que no podem dir gran cosa”, ha dit a Zeitgeist Magazine. “S’han fet un munt de pel·lícules de ‘Robocop’, i recentment s’ha estrenat un remake...crec que podem dir que es tracte d’un retorn als orígens, per a partir d’allà anar avançant. Així que es una continuació de la primera entrega. Tal com ho veig. És una mica més old School”.

Poca cosa es sap. De totes maneres l’entrevista sencera es curta i és un repàs molt breu i directe al que va ser la producció i l’impacte de ‘Robocop’, en paraules de Neumeier -qui set anys més tard tornaria a treballar amb Verhoeven a ‘Starship Troopers’, de la que ha escrit la seva última entrega en forma d’animació, ‘Traidor de Marte’, sota la direcció de Shinji Aramaki (Appleseed) i Masaru Matsumoto. Es va estrenar l’any passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada