Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 14 de gener del 2018

'The Jungle Book 2'.


En una recent entrevista per /Film, el guionista de ‘The Jungle Book’, Justin Marks, va parlar de la seqüela que Disney està preparant i que ell mateix en tornarà a escriure’n el guió.

Segons Marks, hi ha força material de Rudyard Kipling, autor de la novel·la original, sense fer servir. De fet, Kipling va escriure una seqüela d’aquella història que no ha estat adaptada. De totes maneres hi ha algunes idees que Disney va descartar l’any 1967, escrites en el guió que va escriure Bill Peet, primer guionista associat a l’adaptació animada que es va fer.

Segons Marks, “Jon Favreau i jo ens varem capbussar en els arxius de Disney per buscar algunes idees. I va ser com ‘Compte, aquesta es una gran idea. Necessitem això a la pel·lícula’ així que la hem anat construint d’aquesta manera (...) Hi ha molt material de Kipling per adaptar. He acabat un esborrany fa poc. Inclús en la primera pel·lícula vam estar veient altres històries de Kipling per inspirar-nos, l’elefant i la història i la mitologia de la creació de la jungla”.

Preguntant si en aquesta seqüela es tractaria el retorn de Mowgli al món dels humans, quelcom que si passava en la pel·lícula original i en els texts de Kipling, Marks no vol revelar molt. “Això és algo que vàrem voler deixar fora en la primera pel·lícula, essencialment perquè sentia que en una història sobre identitat e identitat assimilada, amb un nen d’un món que ha crescut en un altre, era important per a Jon i per mi l’explicar una història sobre que la família és la que tu construeixes i sobre que la identitat és la gent que t’envolta i representa qui ets. Així que no ens va semblar oportú dur-lo a un altre lloc, almenys en la primera pel·lícula. Una pel·lícula posterior pot ser que ens dugui a revaluar-lo”.

Des de /Film

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada