Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 10 de gener del 2018

'Electric State'.

Els germans Russo ( ‘Captain America: Civil War’ & ‘Avengers: Infinity War’), sembla a ser que tenen un nou projecte en les seves agendes. Els Russo han “comprat” els drets d’un llibre d’art narratiu anomenat The Electric State, realitzat pel il·lustrador Simon Stalenhag, de cara a una adaptació al cinema de la que Andy Muschietti, director de ‘It’, estaria en converses per dirigir. Pel·lícula que a més tindria un guió adaptat per Christoper Markus i Stephen McFeely, els responsables dels guions de ‘Captain America: Winter Soldier’, ‘Captain America: Civil War’ i ‘Avengers: Infinity War’. Tot i que es un projecte molt embrionari, caldrà estar atents per si finalment te llum verda.

‘Electric State’ ens du al any 1997 d’una Amèrica paral·lela. En aquesta, un adolescent fugat i el seu robot de joguet inicien un viatge per un país desgastat, ple de restes de gegantins androides de batalla, protagonistes d’una última guerra motivada per les grans corporacions, les quals les seves restes adornen la carretera, diu l’argument oficial. Un fil fi narratiu que els Russo, Muschietti, Markus i McFeely s’encarregarien d’engrandir, arribat el moment.

Possiblement ja conegueu la obra del il·lustrador -ja que és el dissenyador de la portada del videojoc No Man’s Sky- i sinó tot seguit podeu veure algunes de les seves il·lustracions. I trobareu més a la seva web oficial.



































        

Si us quedeu amb ganes de més, te publicats dos altres llibres: Tales From The Loop i Things From The Flood.

Des de Deadline.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada