Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 4 de gener del 2018

'Warner/DC'.

Warner Bros/DC canvia de director general, ha designat a Walter Hamada, co-responsable de la secció de terror del estudi, com el nou president de DC Films, la divisió de les adaptacions de pel·lícules DC sota el segell de Warner Bros, en substitució de Jon Berg, que ha abandonat aquest mes de Gener el càrrec arrel dels resultats en la taquilla de Justice League, principalment a USA.

Hamada es responsable, conjuntament amb Dave Neustadter, de la nova onada de cinema de terror produïda per Warner a traves de la seva divisió especialitzada en el cinema fantàstic, New Line, que te part dels seus “esforços” en la saga ‘The Conjuring’ dirigida per James Wan, a la vegada director de ‘Aquaman’. En aquesta divisió de New Line, a part de la pròpia ‘The Conjuring’, i el seu spin-off ‘Annabelle’, també hi trobem ‘Lights Out’, de David Sandberg, director també de l’adaptació de ‘Shazam’, i ‘It’, la última adaptació de la novel·la de Stephen King dirigida per Andy Muschietti.

Amb aquesta decisió, Warner posa en mans de Hamada i Wan per redirigir el futur de la seva divisió de súper herois, amb l’assessorament i cap creatiu de DC Entertainment, Geoff Johns, qui ha vist reduïdes les seves competències en els últims mesos- ara més centrat en la seva passió original, els còmics, amb Doomsday Clock-.

Hamada no és aliè al desenvolupament de la secció de súper herois donat que porta involucrat en els últims mesos en el desenvolupament de ‘Shazam’, l’única propietat de Warner/DC que fins a hores d’ara està desenvolupant New Line i que començarà producció dintre d’unes setmanes. Precisament ha estat la feina exhibida per Hamada durant les últimes setmanes en aquesta pel·lícula la que l’ha dut a encapçalar DC Movies.

‘Shazam’, per tant, ha de servir per mesurar el nou rumb de DC, a la vegada que ‘Wonder Woman 2’ es propietat “exclusiva”, per dir-ho d’alguna manera, de Johns i la seva directora Patty Jenkins. El següent pas serà esbrinar que passarà amb les altres pel·lícules ja anunciades, com ‘The Batman’ de Matt Reeves o ‘The Flashpoint’, pel·lícula centrada en el personatge de Flash.

THR va publicar l’estiu de 2016 un reportatge sobre el funcionament de la divisió de terror de New Line, amb declaracions de Hamada, per si voleu donar-li una ullada.

Via THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada