Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 5 de gener del 2018

'Notícies varies de Marvel'.

-Segons Deadline, l’actriu DeWanda Wise s’uneix al repartiment de ‘Captain Marvel’, i a la web especulen que interpretaria a Monica Rambeau, la primera dona que va ser Captain Marvel als anys 80 e inclús va ser líder de The Avengers. Rambeau ha format equip moltes vegades amb Carol Danvers (Captain Marvel), l’últim cop que es va veure als còmics va ser a The Ultimates fent servir el nom de Spectrum.


-Ja coneixem la data d’inici de rodatge de ‘Silver & Black’, segons ha publicat That Hashtag Show, Sony Pictures ja a començat a avançar la producció de ‘Silver & Black’, el títol de producció serà Tri-Border i començarà rodatge el 05 de Març i previst de finalitzar a mitjans de Juny. Tot i que sembla molt curt termini per a rodar la pel·lícula, hem de tenir en compte que és tracte d’una producció de baix cost, el més segur que ben aviat tindrem detalls de quin serà el seu repartiment.

-Segons informa Omega Underground, ja sabem també la data de rodatge de la seqüela de ‘Spider-Man: Homecoming’, el dia escollit seria el 01 de Juny i duraria fins el mes de Setembre. La producció es traslladaria a Atlanta -on també es va rodar la primera- i segons el director Jon Watts també porien rodar a Berlin (algunes escenes de la primera també es van rodar allà).

També sabem i segons sempre els rumors que veuríem a Gwen Stacy, i que serà una estudiant europea d’intercanvi, pel que seria lògic les escenes a Berlin. Recordar també que la primera va recaptar 880.166.924$ amb un pressupost de 175M$.

-I per últim i no menys important, sabem que ‘Logan’ ha estat nominada als WGA (Gremi de Guionistes d’Amèrica), com a Millor Guió Adaptat. Scott Frank, James Mangold i Michael Green van escriure el guió, tot i que Mangold també rep crèdit per la història. ‘Logan’ competirà en el mateix apartat amb ‘Call Me by Your Name’, ‘The Disaster Artist’, ‘Molly’s Game’ i ‘Mudbound’.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada