Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 15 de gener del 2018

'Shazam'.

Ens arriben dues notícies d’aquesta adaptació del superheroi de DC Còmics, per una banda ja han anunciat la data d’estrena que serà per al 5 d’Abril de 2019. David F. Sandberg (Annabelle: Creation) n’és el director, Zachary Levi interpretarà el propi Shazam, Asher Angel serà Billy Batson i Jack Dylan Grazer serà Freddy Freeman.

A tot això ara, en una entrevista per a Contact Music, l’actor Mark Strong ha confirmat que interpretarà al Dr. Thaddeus Sivana.

“Interpreto a un dolent bastard anomenat Doctor Sivana, sempre són els millors personatges per interpretar, els més divertits. Vaig ser sinistre a ‘Green Lantern’, el qual penso que va ser una bona pel·lícula però no la varen fer tal i com volien, així que sentia que tenia quelcom sense acabar en el món de DC, vaig interpretar a un personatge molt dolent en aquesta i es suposava que seria molt més dolent en la segona entrega, però mai va succeir. Però crec que tindre la oportunitat de fer-ho a ‘Shazam’, o això espero.

Es una pel·lícula divertida. Es sobre un nen que pot convertir-se en superheroi, però encara és un nen, així que hi ha elements de ‘Big’ i hi ha elements de ‘Stranger Things’. Crec que originalment el còmic superava al de Superman als anys 40.

He estat entrenant com un boig, estic a punt d’anar a veure els nois especialistes, he estat provant tots aquests arnesos i crec que faré molt de volar i disparar electricitat amb les meves mans.”
Strong també ha parlat del secretisme que envolta el guió de la pel·lícula. Està encriptat, amb marca d’aigua i és localitzable.

“Si deixes de llegir el guió durant 20 segons llavors tot es torna borrós i tens que començar de nou. Tot té marca d’aigua i també es localitzable”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada