Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 18 de gener del 2018

'Gemini Man'.

Via THR sabem que l’actriu Mary Elisabeth Winstead, s’incorpora a la nova pel·lícula que està preparant el director Ang Lee (‘Brokeback Mountain’), ‘Gemini Man’. Winstead també participarà a les pel·lícules ‘All About Nina’ i ‘The Parts You Lose’.

‘Gemini Man’ és un thriller d’acció amb tocs de ciència ficció en el que Will Smith interpretarà dos papers. L’un, un assassí que busca retirar-se per sempre, l’altre, un clon 25 anys més jove el qual la seva missió és matar l’original.

Winstead, interpretarà a un dels personals de la companyia per la que treballa l’assassí original, Henry, encarregada de vigilar els seus passos tot i que no trigarà a recolzar-lo quan vegi el que hi ha.

En el repartiment també estarà segurament Clive Owen, que està en negociacions per interpretar l’encarregat del programa de clonació, i per tant, serà un dels enemics de Smith.

Aquest film suposa la incursió de Ang Lee al cine espectacle, en una producció que du el segell de Jerry Bruckheimer, un gir inesperat en la carrera del director, ja que la major aproximació a aquesta mena de cinema va ser ‘Wo hu Chang Long’ (‘Tigre y Dragón’).

Des de THR.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada