Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 5 de gener del 2018

'Merlin Saga'.

El cineasta Ridley Scott, li ha posat l’ull a sobre a la possible adaptació per part de Disney de la saga literaria Merlin. Segons Variety el director està parlant amb Disney sobre la possibilitat de dirigir les dues primeres pel·lícules.

The Merlin Saga constarà de dues pel·lícules, com a mínim de moment, basades en els llibres de T.A. Barron sobre Merli i el seu camí fins a convertir-se en mag que acabaria essent el mestre del Rey Arthur. Parlem de dues pelis “de moment” perquè la saga literària compta amb onze llibres més un volum addicional anomenat ‘The Book of Magic’ on explica l’origen de més de 150 personatges de la saga. Dubto que Scott duri tant (actualment el director te 80 anys), com a mínim darrera de les càmeres, però segur que Disney te pensat aquest projecte a llarg termini si tot surt bé. D’aquí provablement l’elecció d’un director amb reputació com Scott per firmar el començament del que pot ser una llarga franquícia.

El que queda clar, es que aquestes dues primeres pel·lícules es centraran en la etapa del jove Merlí, que es la que engloben els cinc primers llibres de Barron, editats entre 1996 i 2000. Segons explica el propi escriptor en el seu web, de moment han estat adaptats els dos primers per Philippa Boyens, co-guionista habitual de Peter Jackson des de ‘The Lord of the Rings’.

En el mateix link de la web de l’escriptor, podeu veure la cronologia d’aquesta adaptació al cinema, que va tenir un intent d’adaptació per part de Warner Bros entre els anys 2012-2014, moment en que Disney va comprar els drets.

Via Variety.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada