Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 5 de gener del 2018

'Nightflyers'.

Des de Variety, ens informen de que SyFy ha fet oficial l’adaptació a sèrie de tv ‘Nightflyers’, de Gerorge R.R. Martin.

Uns mesos després de que s’anunciés l’inici de producció del pilot de ‘Nightflyers’, l’adaptació de l’escrit curt fet per George R.R. Martin l’any 1980, s’ha fet oficial que el canal SyFy ha donat el vist i plau de expandir la producció a una temporada sencera.

El propi escriptor explica en el seu blog el desenvolupament d’aquest procés en el que, recorda, no està involucrat directament ja que està vinculat a la cadena HBO, que emet la adaptació de la seva novel·la ‘Game of Thrones’, amb un contracte d’exclusivitat. Però sense anar més lluny, i com a creador del material original, estarà vinculat com a productor executiu.

Tot plegat, la història que ens explica Martin es curiosa, començant per l’argument: vuit científics i un telèpata comencen una expedició per arribar a la fi del nostre sistema solar a bord d’una nau, el Nightflyer, que de sobte es converteix en escenari de terrífics successos. Va haver-hi una adaptació al cinema l’any 1987, tràiler a continuació.

        

Conjuntament amb l’anunci de inici de producció de la sèrie, protagonitzada per Gretchen Mol (Level 13), Eoin Macken as Karl D’Branin, David Ajala, Sam Strike, Maya Eshet, Angus Sampson, Jodie Turner-Smith i Brían F. O’Byrne (el cura de ‘Million Dolar Baby’ i el assassí de ‘The International’).

Els guions estaran coordinats per Jeff Buhler, responsable de l’adaptació de ‘Midnight Meat Train’, i amb la col·laboració de Daniel Cerone (Constantine) com a showrunner.

Via Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada