Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 15 de gener del 2018

'John Wick'.


Segons informe THR, el canal Starz -que per ara està força enfeinat intentant resoldre el destí de ‘American Gods’- iniciarà la producció de la sèrie ‘The Continental’, l’hotel punt de neutral de totes les organitzacions d’assassins de la pel·lícula ‘John Wick’, que pretén estendre aquest univers ara també en forma de sèrie. Starz es propietat de Lionsgate, companyia productora de la saga.

Chris Collins (‘Son of Anarchy’, ‘The Wire’) s’encarregarà del guió i exercirà de showrunner si la sèrie rep llum verda, amb Chad Stahelski (codirector de la primera entrega i director en solitari de la segona) com encarregat de l’episodi pilot.

        

El guionista de la saga, Derek Kolstad, David Leitch 8l’altre codirector de la primera entrega i director de ‘Atomic Blonde’ i de ‘Deadpool 2’) i Keanu Reeves participaran com a productors, amb la possibilitat de que Reeves fagi un ‘cameo’ per unir les dues sagues (sèrie-Pel·lícula) però sense rol protagonista.

Chris Albrecht, CEO de Starz, descriu la sèrie com “algo completament diferent a la resta de coses que es veuen a la televisió. ‘The Continental’ promet incloure les impressionants baralles i intensos tiroteig entre assassins professionals i els seus objectius que els fans esperen trobar-se en la franquícia cinematogràfica de ‘John Wick’, així com la introducció de alguns nous i complexos personatges que habiten en el seu món”.

Mentre tant, Stahelski, Kolstad i Reeves s’estan preparant pel rodatge de la tercera entrega de ‘John Wick’ que arribarà als cinemes el 2019.

Via THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada