Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 7 de gener del 2018

'National Society of Film Critics'.

La Societat Nacional de Crítics (NSFC-National Society of Film Critics), també es decanta per ‘Lady Bird’. Ahir es varen donar a conèixer els guanyadors d’aquest any, i al igual que el mes passat que ja va ser reconeguda per els Crítics de Nova York, el film de Greta Gerwig ha aconseguit el de millor film. La resta de guardons s’han repartit més o menys entre les mateixes que en els anteriors mesos.


-Millor Pel·lícula: ‘Lady Bird’. Finalistes: ‘Get Out’ i ‘Phantom Thread’.

-Millor Direcció: Greta Gerwig per ‘Lady Bird’. Finalistes: Paul Thomas Anderson per ‘Phantom Thread’ i Jordan Peele per ‘Get Out’.

-Millor Actor: Daniel Kaluuya per ‘Get Out’. Finalistes: Daniel Day Lewis per ‘Phantom Thread’ i Timothée Chalamet per ‘Call Me By Your Name’.

-Millor Actriu: Sally Hawkins per ‘The Shape of Water’. Finalistes: Saorise Ronan per ‘Lady Bird’, Cynthia Nixon per ‘A Quiet Passion’ i Frances McDormand per ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’.

-Millor Actor de Repartiment: Willem Dafoe per ‘The Florida Project. Finalistes: Michael Stuhlbarg per ‘Call Me By Your Name’, ‘The Shape of Water’ i ‘The Post’ i Sam Rockwell per ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’.

-Millor Actriu de Repartiment: Laurie Metcalf per ‘Lady Bird’. Finalistes: Lesley Manville per ‘Phantom Thread’ i Allison Janney per ‘I, Tonya’.

-Millor Guió: ‘Lady Bird’. Finalistes: ‘Get Out’ i ‘Phantom Thread’.

-Millor Fotografia: ‘Blade Runner 2049’. Finalistes: ‘Dunkerque’ i ‘The Florida Project’.

-Millor Pel·lícula de parla no anglesa: ‘Graduation’. Finalistes: ‘Caras Lugares’ i ‘120 Battements par Minute’.

-Millor Documental: ‘Caras Lugares’. Finalistes: ‘Ex Libris: The New York Public Library’ i ‘Dawson City: Frozen Time’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada