Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 9 de gener del 2018

'Bloodshot'.


El mes de Juliol, ens fèiem reso de la possible adaptació dels còmics del segell Valiant. En aquell article sonava com a possible protagonista Jared Leto per interpretar a Bloodshot, doncs a dia d’avui el candidat a interpretar-lo és Vin Disel. El projecte comença l’any 2015, arran d’un acord entre Sony i la editora Valiant, per a un mínim de tres pel·lícules. El projecte estava parat, a l’espera de resoldre la productora cinematogràfica l’altre projecte que tenia en marxa, l’univers súper heroic de ‘Spider-Man’, més concretament en l’apartat dels dolents, començant per ‘Venom’ protagonitzada per Tom Hardy i dirigida per Ruben Fleischer, la qual ja a començat producció.

No ha sigut fins aquest últim any, que han començat a sorgir noves informacions sobre l’acord entre Sony_Valiant, centrades en la primera de les tres pel·lícules sobre el personatge: Bloodshot, creat per Kevin Van Hook, Don Perlin i Bob Layton l’any 1992. Un soldat rescatat a les portes de la mort, gràcies a la utilització d’una tecnologia punta i encarregat de caçar als “mutants” de la editorial, coneguts com ‘harbingers’.

‘Bloodshot’ ha estat pensada com l’inici d’una trilogia, que seguiria amb una segona pel·lícula centrada precisament en la població de súper poderosos, per acabar en una tercera entrega que uniria les dues primeres amb el títol ‘Harbinger Wars’. Tot i que sembla a ser que aquesta última seria la més avançada en quant a pre-producció, fins al punt en que te director associat Dave Wilson (soci de Tim Miller, director de ‘Deadpool’ i de la nova pel·lícula de ‘Terminator’ que prepara Cameron, -on continuaria la història després de ‘Judgement Day’ obviant les posteriors entregues- en el seu estudi de VFX Blur Studios) i amb Eric Heisserer (Arrival) com a guionista.

Com ja he dit al principi de la noticia, l’any passat explicava que Jared Leto estava negociant per interpretar al personatge, doncs bé mig any després ara és Vin Diesel el que estaria negociant per interpretar al personatge, per davant d’altres actors que estaven a la llista de futuribles, com ara: Mark Wahlberg, Jake Gyllenhaal, Nicholas Hoult, Oscar Isaac o James McAvoy. Seria una elecció encertada, donada la llarga relació entre l’actor i l’estudi, a més de ser una nova col·laboració amb el productor Neal H. Moritz, responsable executiu de ‘Fast & Furious’.

Depenent de l’èxit de ‘Bloodshot’, l’estudi seguiria endavant amb la segona i tercera entregues, i no es descartaria una quarta, una mica més allunyada, anomenada ‘Eternal Warrior, que en principi compte amb el fitxatge de Dave Bautista -l’actor ja va dir a la xarxa social Twitter fa una quants mesos, que segueix el procés de guionització, i des de llavors no se’n sap res més-.

‘Bloodshot, sigui com sigui, marcarà el futur d’aquest nou univers amb unes pautes estilístiques ben marcades, segons fonts properes al projecte anomenades per The Wrap: Violència i contingut adult (és de lògica que serà classificació R) i forces referències als clàssics d’acció sci-fi, com ara ‘Robocop’, ‘Total Recall’ o la pròpia ‘Terminator’.

Via The Wrap.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada