Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 17 de gener del 2018

'Flashpoint'.


Via Variety ens arriba que John Francis Daley i Jonathan Goldstein, guionistes de ‘Spider-Man: Homecoming’, estarien en negociacions per dirigir la pel·lícula de ‘Flashpoint’ protagonitzada per Ezra Miller, on també es diu en el article que havien demanat a Ben Affleck que la dirigís*.

Segons el mitjà de comunicació, les negociacions amb Daley i Goldstein pretenen donar un to més còmic al projecte, basat en el còmic de Geoff Johns i Andy Kubert, que trasllada a l’heroi a un món alternatiu, un on la seva família segueix viva, un on existeix un nou Batman, un en el que ell no te el poder de la súper-velocitat que el distingeix.

Daley i Goldstein substitueixen a Famuwiya i, de moment, compten amb un nou esborrany -escrit des de zero- de Joby Harold (‘King Arthur’, de Guy Ritchie i la pròxima ‘Robin Hood’, amb Taron Egerton de protagonista).

Via Variety.

*Com expliquen en l’article i ha estat ratificat per Jeff Sneider, de The Tracking Board. Volien a Affleck per a dirigir ‘Flashpoint’. Perquè l’estudi es va cançar d’esperar la que era la seva gran aposta, Robert Zemeckis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada