Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 27 de gener del 2018

'Doctor Sleep'.

Warner Bros aprofitant l’èxit que ha tingut l’adaptació de ‘It’, ha decidit adaptar la que es la seqüela de ‘The Shining’, ‘Doctor Sleep’. L’escollit per dirigir-la ha estat Mike Flanagan (Oculus), després de la bona adaptació que ha fet per a Netflix de la novel·la ‘Gerald’s Game’, de l’escriptor Maine.

La seqüela de ‘The Shining’, publicada l’any 2013, succeeix varies dècades després dels successos de l’hotel Overlook. Un crescut Danny Torrance s’ha convertit en l’ultim que volia ser: un alcohòlic, com el seu pare, que aprofita sens menys els seus breus moments sobri per ajudar a morir els vells moribunds d’un hospici gràcies al poder psíquic que en el seu dia el va ajudar a salvar la vida i la de la seva mare de les mans del seu progenitor.

Tot i això, Danny de seguida descobreix l’existència d’un grup amb habilitats semblant a les seves, amb la salvaguarda de que s’alimenten dels “il·luminats” per el mateix poder que tots comparteixen i que tenen malèfiques intencions, donat que el seu pròxim objectiu es una nena d’immenses habilitats, tan potents com les de Danny va tenir en la seva infància.

Aquest projecte es dels que anomenen “fast-track”, vol dir, que s’ha convertit en màxima prioritat per el estudi.

Des de Deadline.   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada