Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 30 de gener del 2018

'The Kingkiller Chronicle'.

Segons informen des de Variety, Sam Raimi (Spider-Man Saga) estaria en negociacions per a dirigir ‘The Kingkiller Chronicle’ conformat per tres novel·les: ‘The Name of the Wind’ (2007), ‘The Wise Man’s Fear’ (2011) i la pròxima ‘The Doors of Stone’, per a la productora Lionsgate, que s’encarregaria d’adaptar-la a una època en la que el gènere està tenint una nova revifada gràcies a la sèrie ‘Game of Thrones’.

Aquesta saga creada per el novel·lista americà Patrick Rothfuss, va estar a punt de ser adaptada a sèrie de televisió fa un parell d’anys per la NBC però la cosa no va quallar. Eric Heisserer, guionista d’aquest projecte, va comentar la seva frustració davant els problemes creatius que van impedir-li desenvolupar-la correctament, aquí la recopilació dels seus tweets. Els drets varen caducar aquest estiu passat a l’espera d’un altre comprador. Si heu seguit l’autor Rothfuss en entrevistes o en el seu blog, sabreu que ha estat sempre extremadament caut durant anys, per no vendre la seva obra al primer estudi de Hollywood que s’apropés, ja que no volia que desgraciessin la seva obra amb una adaptació a la gran o petita pantalla.

En aquesta ocasió però, sembla a ser que l’autor està molt satisfet amb el tracte rebut per part de Lionsgate i el seu ambiciós pla per traslladar en carn i ossos les aventures dels seus personatges. Un interès que no ha fet res més que créixer, amb la incorporació al apartat tècnic de Lin-Manuel Miranda (Hamilton) qui, conjuntament amb Rothfuss, formarà el nucli creatiu d’aquestes adaptacions. El compositor s’encarregarà de la música i es reserva el dret a una possible adaptació teatral.

El protagonista de la saga es Kvothe, un aventurer i mag que explica la història de la seva vida al llarg d’aquests tres volums, i la seva narració es va alternant entre present i passat a mesura que avança i s’intercala també amb històries addicionals de tercers.

Raimi està preparant una pel·lícula sobre el Triangulo de las Bermudas, però, d’acceptar el projecte, la deixarà de banda per entrar en aquesta saga immediatament, segons informa a Variety fonts properes a la producció.

Des de de Variety.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada