Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 23 de gener del 2022

'Ahsoka'.


Mary Elisabeth Winstead s’ha unit a la pròxima sèrie limitada de Disney+, Star Wars: Ahsoka, segons ens informen des de The Hollywood Reporter.

El personatge de Winstead actualment es manté en secret, així com també on encaixarà en l’argument general de la sèrie. S’unirà a un repartiment que mica en mica va creixent i que inclou a Hayden Christensen, Ivanna Sakhno i Natasha Liu Bordizzo.

El paper protagonista més recent de Winstead va ser en el film Kate de Netflix de 2021. L’actriu també va protagonitzar el film de DC Birds of Prey de 2019 i va estar al costat de Will Smith a Gemini Man de Ang Lee. El paper destacat de Winstead va ser Ramona Flowers a Scott Pilgrim vs. the World de 2010.

Dawson interpretarà de nou a Ahsoka Tano en la sèrie limitada després de que el seu personatge fes el seu debut a The Mandalorian.

La sèrie limitada està escrita per Dave Filoni, productor executiu al costat de Jon Favreau i Kathleen Kennedy. Segons les informacions, Star Wars: Ahsoka començarà producció el mes de Març de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada