Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 5 de gener del 2022

'Brad Pitt Project'.

Després d’una guerra d’ofertes que ha durat un mes contra diversos estudis i plataformes de streaming, sembla a ser que Apple Studios està al cap damunt en la recta final, ja que entren oficialment en les negociacions finals pels drets del film de carreres de Formula 1 sense títol, protagonitzat per Brad Pitt. Des de Deadline ens informen de que, el paquet del projecte li costarà a Apple al voltant de $130M-$140M.

Aquesta adquisició, es produeix després de que el estudi també havia obtingut els drets d’un altre pròxim film thriller de Brad Pitt, que prové del director de Spider-Man: No Way Home, Jon Watts. El film està programat per a reunir als guanyadors d’un Oscar George Clooney i Brad Pitt 13 anys després des del film criminal de comèdia negra dels germans Coen, Burn After Reading de 2008.

El projecte sense títol estarà dirigit pel director de Top Gun: Maverick, Joseph Kosinski a partir d’un guió escrit per Ehren Kruger. Comptarà amb Pitt interpretant a un pilot veterà que surt del seu retir per a guiar a un novell i fer el seu últim intent per assolir la glòria a la pista com el company d’equip del pilot més jove.

El film de carreres estarà produït per la productora Plan B de Pitt al costat del llegendari productor Jerry Bruckheimer. Actualment no se sap qui interpretarà al jove pilot que compartirà protagonisme amb Pitt.

Pitt no ha aparegut en cap film des de Ad Astra del 2020, però estarà ocupat durant els pròxims anys. Protagonitzarà tres films aquest 2022, entre ells The Lost City, Bullet Train i Babylon, aquest últim del director de La La Land, Damien Chazelle i que s’estrenarà al Gener de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada