Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 9 de gener del 2022

'Spider-Man: No Way Home'.


Tot i les noves estrenes als cinemes i les que ja duen algunes setmanes, no hi ha forma de que cap film faci ombra a Spider-Man: No Way Home, ni tant sols que hagi baixat un 41% respecte al cap de setmana anterior ni la nova variant del COVID-19 que fa que més gent es quedi a casa. La tercera entrega i la conclusió d’aquesta primera trilogia de l’home aranya protagonitzat per Tom Holland continua al cap damunt de la taquilla amb $33M recaptats, seguit per Sing 2 amb $11,9M i l’estrena del film d’acció The 355 en tercera posició i amb $4,8M recaptats, tot això a nivell domèstic. Informen des de Deadline.

El film de Sony/Marvel continua batent records, ja que també supera a grans títols nadalencs de Star Wars com ara Star Wars: The Last Jedi que amb el mateix temps va recaptar $23,7M, Rogue One $22M o Rise of Skywalker amb $15,1M. Tot i això, està per darrera de Star Wars: The Force Awakens amb $42,3M.

No Way Home va guanyar el divendres $8,3M i a finals del dia d’avui acumularà un total de $668,7M a nivell domèstic, el que la convertirà en el sisè film més taquiller a nivell domèstic, per davant de Titanic de James Cameron amb $659,3M. El film protagonitzat per Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon i Benedict Cumberbatch, està a $10M de superar a Avengers: Infinity War amb $678,8M a nivell domèstic com el cinquè film més taquiller de la història als Estats Units. La firma de taquilla EntTelligence diu que s’han venut 54,4 milions d’entrades, per aquesta seqüela dirigida per Jon Watts fins a la data als Estats Units i Canadà.

A nivell mundial el film ha recaptat $1.536.253.195, el vuitè film amb la taquilla més alta de tots els temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada