Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 15 de gener del 2022

'All Fun and Games'.

L’estrella de Sex Education, Asa Butterfield i l’actriu de Stranger Things, Natalia Dyer, han estat escollits oficialment per als papers principals del pròxim film de terror i suspens titulat All Fun and Games. Serà produït pels directors de Avengers: Endgame, Anthony i Joe Russo, a través de la seva companyia AGBO. Des de Deadline.

“Estem encantats de col·laborar amb Sebastian, John i tot l’equip de Anton en aquest visionari thriller de terror”, van dir els germans Russo en un comunicat. “A través de Gozie Agbo, ens esforcem per a guiar i cultivar noves veus atrevides; Ari i Eren són el compendi dels cineastes de la pròxima generació. Hem tingut el privilegi de veure a Ari créixer en totes les facetes del cinema a través del nostre treball conjunt al llarg dels anys i, més recentment, a AGBO. Estem molt orgullosos de donar-li suport a ell i a Eren en el seu debut com a directors”.

All Fun and Games marcarà el debut com a director de llargmetratges de Ari Costa i Eren Celeboglu, els quals també han coescrit el guió basat en el guió original de J.J.Braider. Es centra en un grup de germans que es troben en un joc amb un toc demoníac.

S’espera que la producció comenci aquest mes de Març. És una producció de Anton i AGBO, amb Anton finançant completament el projecte. Al costat dels germans Russo com a productors executius tenim a Mike Larocca, Angela Russo-Otstot i Holly Hubsher de Anton. Estarà produït per Sebastien Raybaud i John Zois de Anton al costat de Kassee Whiting de AGBO.

Els crèdits cinematogràfics més destacats de Butterfield inclouen: The Boy in the Striped Pajamas, The Wolfman, Hugo, Ender’s Game, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, The Space Between Us i Slaughterhouse Rulez. Butterfield ha protagonitzat recentment la tercera temporada de Sex Education, l’exitosa sèrie dramàtica per a adolescents de Netflix.

Dyer és millor coneguda pel seu paper de Nancy Wheeler en la sèrie de terror de ciència-ficció de Netflix, Stranger Things, que està programada per retornar en algun moment d’aquest any amb la seva quarta temporada. Anteriorment també va protagonitzar films de terror com Don’t Let Me Go, Velvet Buzzsaw i Things Heard & Seen.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada