Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 18 de gener del 2022

'Santa Clause'.


Disney+ ha anunciat oficialment que el guanyador d’un Globus d’Or Tim Allen (Home Improvement) ha signat per a repetir el seu icònic paper com a Scott Calvin en una sèrie limitada original, basada en la trilogia nadalenca clàssica, The Santa Clause. S’espera que la producció comenci aquest mes de Març a Los Angeles.

La sèrie limitada continuarà seguint a Scott Calvin mentre intenta trobar a la persona adequada per assumir el paper de Pare Noel (Santa Clause). Els fans van veure per últim cop al Scott de Allen en el film de 2006 titulada The Santa Clause 3: The Escape Clause, on Jack Frost (Martin Short) l’enganya per a que renunciï a la seva posició com a Pare Noel.

“En la sèrie de Disney+, Scott Calvin està a punt de complir 65 anys i es dona compte que no pot ser Santa Clause per sempre”, diu la sinopsis. “Està començant a perdre un pas en els seus deures de Pare Noel i, el que és més important, té una família que podria beneficiar-se d’una vida en el món normal, especialment els seus dos fills que van créixer en el Pol. Amb molts de follets, nens i familiars que complaure, Scott es proposa trobar un substitut adequat de Santa mentre prepara a la seva família per a una nova aventura en una vida al sud del Pol”.

Prové del productor executiu i Showrunner Jack Burditt, conegut pels seus treballs en exitoses sèries com 30 Rock, Modern Family i Frasier. A més de protagonitzar, el veterà de Toy Story també en serà productor executiu.

La sèrie Santa Clause és una producció de 20th Television. Els productors executius són Kevin Hench, Richard Baker i Rick Messina.

La trilogia nadalenca va començar amb un film l’any 1994, que presentava a Scott Calvin com el representant del Pare Noel, amb una cintura en expansió, galtes vermelles i bigotis blancs com la neu. Va continuar repetint en dues seqüeles, The Santa Clause 2 al 2002 i The Santa Clause 3: The Escape Clause de 2006. La franquícia va ser un èxit de taquilla amb una recaptació mundial de $474.162.544.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada