Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 16 de gener del 2022

'Black Panther: Wakanda Forever'.


Després de dos mesos des de que la producció es va aturar temporalment degut a la lesió d’espatlla de Letitia Wright, la filmació de la molt esperada seqüela del MCU Black Panther: Wakanda Forever finalment s’ha reprès, amb Wright ja de nou al set. 

Parlant amb la BBC News, el portaveu de la nominada al Emmy ha revelat que l’actriu de 28 anys ara s’ha recuperat i Black Panther 2 “la filmació s’ha reprès aquest mes com estava previst i [està] a temps”.

El passat mes d’agost, Wright va patir una fractura important a l’espatlla i una commoció cerebral mentre filmava una acrobàcia en el set de Boston. Degut al paper principal de l’actriu britànica en el projecte, els executius de Marvel Studios, inclòs Kevin Feige, van decidir suspendre la producció al mes de novembre per a donar-li temps a Wright per a curar-se i recuperar-se de la lesió.


Black Panther: Wakanda Forever
torna a estar dirigit per Ryan Coogler a partir d’un guió coescrit amb Joe Robert Cole. Veurà el retorn de la majoria del repartiment principal original, inclosos Lupita Nyong’o com a Nakia, Danai Gurira com a Okoye, Angela Bassett com a Ramonda, Martin Freeman com a Everett K. Ross, Letitia Wright com a Shuri i Winston Duke com M’Baku.

A més, segons les informacions, Tenoch Huerta (Narcos: Mexico) ha estat escollit com l’antagonista d’aquesta seqüela, i alguns fans i mitjans especulen que podria interpretar a Namor. Segons les informacions, la creadora i estrella de I May Destroy You, Michaela Coel, també ha signat per a un paper no revelat.

Black Panther: Wakanda Forever actualment està programat per arribar als cinemes el pròxim 11 de Novembre de 2022, més de dos anys després de la mort de l’estrela principal i aclamat actor Chadwick Boseman, qui va traspassar a l’edat de 43 anys després de la seva lluita privada durant quatre anys contra el càncer de colon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada