Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 de gener del 2022

'The Wonderful Story of Henry Sugar'.

Després de la confirmació de l’adaptació cinematogràfica de Wes Anderson de The Wonderful Story of Henry Sugar, també s’ha notificat que els nominats al Oscar Ralph Fiennes i Dev Patel juntament amb el guanyador d’un Oscar Ben Kingsley, han signat per a unir-se al repartiment de la pròxima adaptació de Roald Dahl. S’uneixen al ja confirmat Benedict Cumberbatch el qual interpretarà el paper principal. Segons The Hollywood Reporter, Cumberbatch també interpretarà diversos papers, el que li servirà com a connexió amb altres històries dintre del film.

Des de Deadline també ens informen de que el projecte inclourà tres mini històries, el mateix recurs que ja es va utilitzar en el film The Ballad of Buster Scruggs dels germans Coen. Aquest format de antologia també seria semblant a l’últim film coral de Anderson, The French Dispatch.

The Wonderful Story of Henry Sugar es va inspirar en el místic paquistanès de la vida real Kuda Bux, el qual afirmava poder veure sense els seus ulls. Es descriu com un conte amb moltes històries en el seu interior, que segueix al personatge del home ric que li dona nom al títol, el Dr. John Cartwright i Imhrat Khan.

L’adaptació cinematogràfica marca la primera col·laboració de Anderson amb Cumberbatch i Netflix. L’aclamat cineasta ha acabat recentment la producció del seu pròxim projecte conjunt titulat Asteroid City, que protagonitzarà Margot Robbie, Tom Hanks i Scarlett Johansson. S’espera que la producció comenci aviat a Londres.

Netflix també està adaptant Matilda de Dahl en forma de nou film musical, que està protagonitzat per Lashana Lynch, Emma Thompson i Alisha Weir. També s’han anunciat diversos projectes animats basats en les històries icòniques de Dahl després de l’associació del servei de streaming amb The Roald Dahl Story Company el 2018. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada