Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 21 de gener del 2022

'The Raid Reboot'.


Un trio de directors d’acció d’alt perfil s’han unit per a reinventar The Raid per a Netflix.

El director de Hitman’s Bodyguard, Patrick Hughes, qui també ha dirigit la seva seqüela i The Expendables 3, dirigirà el film, mentre que Michael Bay (Bad Boys) i XYZ Films produiran el projecte. Mentre tant, Gareth Evans, qui va escriure i dirigir la original The Raid, en serà productor executiu al costat de Range Media Partners. Hughes i James Beaufort estan escrivint el guió.

“Estem increïblement entusiasmats amb la visió única de Patrick per a aquest film. És una versió clarament original del material, que promet mostrar un gran respecte pel film original al mateix temps que aporta un nou punt de vista i una perspectiva que marcarà el seu propi rumb en el gènere d’acció”, van dir els productors a Deadline.

The Raid de Evans es va estrenar el 2011. El thriller d’acció indonesi es va convertir en un èxit de culte i el 2014 es va estrenar una seqüela titulada The Raid 2. Ambdós films d’acció van rebre elogis tant per part del públic com de la crítica per les seves escenes d’acció.

“Un membre novell d’un equip d’elit de comandos, Rama (Iko Uwais) rep instruccions de quedar-se enrere mentre els seus companys d’armes segueixen endavant amb la seva missió de derrotar a un brutal senyor del crim anomenat Tama (Ray Shaetapy)”, diu la sinopsis del film original. “Tot i això, la tapadora del equip està descoberta i Tama ofereix refugi a tots els criminals en el seu bloc d’apartaments de gran altura a canvi dels caps dels policies. Ara Rama ha de prendre les regnes i liderar el seu equip restant en una carga ultraviolenta a través del edifici per a completar i sobreviure a la missió”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada