Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 30 de gener del 2022

'Masters of the Universe'.


Mattel Films i Netflix s’han associat per al pròxim film live-action de Masters of the Universe, amb Kyle Allen (West Side Story, The Path, American Horror Story) qui interpretarà al Príncep Adam/He-Man, substituint a Noah Centineo, qui va abandonar el projecte l’any passat. Els germans Nee (The Lost City, Band of Robbers) codirigeixen a partir d’un guió coescrit entre els germans Nee i David Callaham (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Wonder Woman 1984). S’espera que la producció comenci aquest estiu.

“A Masters of the Universe, un orfe anomenat Adam descobreix que és un príncep destinat a ser el salvador d’una terra llunyana i ha d’aprendre ràpidament sobre el seu poder i la importància de salvar la seva veritable llar d’una força maligna”, diu la sinopsis oficial.

Masters of the Universe és una propietat icònica que va donar forma a la imaginació de tota una generació de nens amb el missatge de convertir-se en la millor versió d’un mateix. Amb els nostres socis de Netflix , esperem ensenyar-li al públic que qualsevol cosa pot passar a Eternia. Continuem desbloquejant aquesta franquícia global de noves maneres i estem neguitosos per veure a Kyle lluitar contra Skeletor en aquesta èpica saga live-action”, va dir Robbie Brenner, productor executiu de Mattel.

“Sempre ens ha inspirat el món fantàstic de Eternia”, van afegir els productors Todd Black, Jason Blumenthal i Steve Tisch. “Aquest film ha trigat 14 anys en realitzar-se per a nosaltres i els nostres socis i estem molt emocionats d’explicar una història completament nova per a Masters of the Universe amb els germans Nee i Dave Callaham per a Mattel i Netflix, i compartir-la amb una audiència global”.

Brenner i Kevin McKeon (VP de Mattel Films) lideraran el projecte per a Mattel Films. Todd Black, Jason Blumenthal i Steve Tisch (Being the Ricardos, Ma Rainey’s Balck Bottom, The Equalizer) i DeVon Franklin produiran. El projecte va estar en desenvolupament anteriorment a Sony.

L’estiu passat, Mattel i Netflix es van associar per a dur de nou a Eternia a les pantalles en dues sèries: Masters of the Universe: Revelation de Kevin Smith i He-Man and the Masters of the Universe.

Masters of the Universe de Mattel es va presentar per primer cop al món l’any 1982 a través d’una línia de figures de acció. L’any 1983 es va estrenar la sèrie animada He-Man and the Masters of the Universe i es va convertir en un dels primers programes infantils en ser sindicat a la televisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada