Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 8 de gener del 2022

'The Wonderful Story of Henry Sugar'.

Després de més d’una dècada des de l’estrena als cinemes de Fantastic Mr. Fox, sembla que Wes Anderson ha trobat la seva pròxima adaptació de Roald Dahl en forma de film per a Netflix. Segons Baz Bamigboye, del Daily Mail, el cineasta guanyador d’un Oscar s’ha apuntat per a dirigir la primera adaptació cinematogràfica de The Wonderful Story of Henry Sugar, basat en un dels set contes de la novel·la de Dahl de 1977.

També ha revelat que el guanyador d’un Emmy Benedict Cumberbatch (The Power of the Dog) ha abordat el projecte per a interpretar el paper principal d’un home ric al que li agrada el joc. Segons les informacions, la producció començarà aviat a Londres.


The Wonderful Story of Henry Sugar
es va inspirar en el místic paquistanès de la vida real Kuda Bux, el qual afirmava poder veure sense els seus ulls. Es descriu com un conte amb moltes històries en el seu interior, que segueix al personatge del home ric que li dona nom al títol, el Dr. John Cartwright i Imhrat Khan.

L’adaptació cinematogràfica marca la primera col·laboració de Anderson amb Cumberbatch i Netflix. L’aclamat cineasta ha acabat recentment la producció del seu pròxim projecte conjunt titulat Asteroid City, que protagonitzarà Margot Robbie, Tom Hanks i Scarlett Johansson.

Netflix també està adaptant Matilda de Dahl en forma de nou film musical, que està protagonitzat per Lashana Lynch, Emma Thompson i Alisha Weir. També s’han anunciat diversos projectes animats basats en les històries icòniques de Dahl després de l’associació del servei de streaming amb The Roald Dahl Story Company el 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada