Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 de gener del 2022

'The Devil in the White City'.

Segons Deadline, Keanu Reeves ha iniciat converses per a interpretar un dels papers principals en la pròxima adaptació de la sèrie de Hulu de la novel·la de suspens històric de 2003 de Erik Larson titulada The Devil in the White City. El projecte, que du molt de temps en desenvolupament, prové dels guanyadors d’un Oscar i col·laboradors freqüents Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese, els quals han estat vinculats al projecte des de 2010.

Encara no està clar per a quin personatge Reeves està actualment en converses, però això marcaria el primer gran projecte televisiu als Estats Units de l’estrella protagonista de John Wick. El projecte es descriu com una adaptació de gran pressupost, que inicialment es va configurar per a ser adaptat a film.

The Devil in the White City es centra en dos personatges de la Fira Mundial de Chicago de 1983: un arquitecte brillant i exigent, que s’afanya a deixar la seva empremta en el món; i un metge ben plantat i astut, que secretament és un assassí en sèrie que sedueix, tortura i mutila a dones joves en el seu propi castell assassí.

La sinopsis oficial del llibre diu: “Dos homes, cadascun guapo i inusualment hàbil en el treball que va escollir, van personificar un element de la gran dinàmica que va caracteritzar la carrera dels Estats units cap al S. XX. L’arquitecte va ser Daniel Hudson Burnham, el brillant director d’obres de la fira i el constructor de moltes estructures més importants del país, inclòs el Flatiron Building a Nova York i Union Station a Washington, DC. L’assassí va ser Henry H. Holmes, un jove metge qui, en una parodia maligna de la Ciutat Blanca, va construir el seu “Hotel de la Fira Mundial” al oest del recinte firal, un palau de tortura complet amb taula de dissecció, càmera de gas i crematori de 3.000 graus.

“Burnham va superar obstacles difícils i tragèdies al organitzar els talents de Frederick Law Olmsted, Charles McKim, Louis Sullivan i altres per a transformar el pantanós Jackson Park en la Ciutat Blanca, mentre Holmes va utilitzar l’atracció de la gran fira i els seus propis encants satànics per atraure a desenes de dones joves a la mort. El que fa que la història sigui encara més esgarrifosa és que Holmes realment va viure, caminant pels terrenys d’aquella ciutat de somni al costat del llac. The Devil in the White City atrau al lector al encant de l’Edat Daurada, fet encara més atractiu per un repartiment de personatges de la vida real, inclosos Buffalo Bill, Theodore Dreiser, Susan B. Anthony, Thomas Edison, l’arxiduc Francis Ferdinand, entre d’altres”.

L’adaptació de la sèrie es va anunciar per primer cop al 2019, amb DiCaprio i Scorsese com a productors executius. El cineasta nominat al Oscar Todd Field també ha signat per a dirigir els dos primers episodis.

Els productors executius són Rick Yorn, Sam Shaw, Jennifer Davisson i Stacey Sher. És una producció de ABC Signature, Appian Way i Paramount TV Studios.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada