Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 de gener del 2022

'Wonder Woman 3'.


No se’n sap massa de Wonder Woman 3, però en una entrevista recent amb InStyle, l’actriu Gal Gadot va donar una breu actualització sobre el estat del la molt esperada tercera entrega.

Quan se li va preguntar sobre el pròxim film, Gadot va assenyalar que actualment s’està treballant en el guió. “Estem desenvolupant el guió en aquest moment. Provablement començarem en un any i mig més o menys”, va dir Gadot. Actualment, no se’n sap molt més sobre la tercera entrega de Wonder Woman, tot i que Warner Bros. va dir l’any passat que el film tindria una estrena directament als cinemes en comptes de la manera que es va estrenar Wonder Woman 1984, que es va fer de forma simultània entre HBO i els cinemes.

El que si sabem sobre Wonder Woman 3, és que tant Gadot com Patty Jenkins tornaran al film i Jenkins tornarà a escriure el guió i a dirigir el film. Durant l’esdeveniment del mes d’octubre de la Dc FanDome 2021, també es va revelar que l’actriu Lynda Carter, qui va interpretar a l’amazona en la sèrie de televisió entre 1975 i 1979, també estaria en el film després del seu “cameo” al final de Wonder Woman 84. Gadot inclús ha esmentat que Carter tindrà un paper important en aquesta tercera entrega i que el seu tàndem serà inclús millor. L’estimo molt.

Jenkins també ha insinuat que Wonder Woman 3 podria ser el seu últim film de la franquícia, tot i que Gadot no ha comentat públicament si s’allunyaria o no del personatge després del tercer film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada