Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 16 de gener del 2022

'Batgirl'.

Batgirl de HBO Max sembla mantenir el estil del seu material original, almenys en el vestit. Leslie Grace ha publicat el primer cop d’ull a la seva indumentària com l’estimada Barbara Gordon a Instagram, i la seva semblança als còmics es perfecte. 

Dintre de la imatge publicada, Grace es clarament visible de cap a peus amb un vestit de superheroïna morat i groc idèntic al dels còmics. Específicament, el que apareix en el reinici de New 52 DC Comics de 2014, que Gordon utilitza al principi dels seus dies de lluita contra el crim. Això suggereix dues coses: aquí és on s’iniciarà la història del film i aquest vestit eventualment evolucionarà. Tot i això, aquesta picada d’ullet als còmics hauria d’inspirar confiança en el seu compromís amb la “font” d’on veurà la història.

Els detalls del argument encara es mantenen en secret, mentre el film continua la producció a Escòcia, però Michael Keaton tornarà com el cavaller fosc. Abans de l’estrena d’aquest film, ja haurà aparegut a The Flash i també apareixerà aquí, provablement com a mestre de Gordon. En general, aquesta és una addicció multiversal elogiada del DCEU i s’espera que enforteixi la seva xarxa narrativa. Sense anomenar, donar una bona oportunitat de credibilitat al film i aquesta interacció de Barbara Gordon, amb el llegendari Keaton al costat.

Batgirl es centrarà en Barbara Gordon (Leslie Grace), la filla del comissari de policia de Gotham City, James Gordon. El personatge va ser vist per primer cop en la sèrie de Batman de 1967 amb la difunta Yvonne Craig interpretant a Barbara. La primera aparició de Batgirl en el còmic va ser a Detective Comics #357 del escriptor Gardner Fox i l’artista Carmine Infantino.

Batgirl estarà dirigit per els directors de Bad Boys for Life, Adil El Arbi i Bilall Fallah, a partir d’un guió escrit per Christina Hodson (Bumblebee, Birds of Prey, The Flash) amb Kristin Burr (Cruella) com a productora. El film s’estrenarà exclusivament a HBO Max.

L’última aparició de Batgirl/Barbara Gordon en un film live-action va ser a Batman & Robin de Joel Schumacher, estrenada l’any 1997 i interpretada per Alicia Silverstone al costat del Batman de George Clooney i el Robin de Chris O’Donnell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada