Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 8 de gener del 2022

'Audrey Hepburn Biopic'.

Segons The Hollywood Reporter, la nominada al Oscar Rooney Mara ha signat per a interpretar el paper principal en el pròxim film biogràfic de Apple Studios, centrat en la vida de la llegendària actriu de Hollywood Audrey Hepburn. El projecte estarà dirigit per Luca Guadagnino (Call Me by Your Name).

El film biogràfic sense títol de Audrey Hepburn, estarà escrit per Michael Mitnick (The Current War). Estarà produït per Mara i per Apple Studios. Aquest és l’últim projecte d’alt perfil que s’està desenvolupant sota el paraigües de Apple després de les seves adquisicions del film de Carreres de F1 protagonitzat per Brad Pitt i el film thriller d’acció dirigit per Jon Watts i també protagonitzat per Pitt i George Clooney.

Hepburn era millor coneguda per les seves aclamades actuacions en films icònics com Breakfast at Tiffany’s, My Fair Lady, Funny Face i Roman Holiday. Aquest últim li va valer un Oscar a la Millor Actriu l’any 1953. També era coneguda pel seu estil influent i atemporal que va consolidar encara més el seus estatus com a icona de la cultura pop.

Mara ha protagonitzat recentment l’últim film de Guillermo del Toro, Nightmare Alley, al costat de Bradley Cooper i Cate Blanchett. Altres films inclou The Social Network, The Girl with the Dragon Tattoo, Her, Carol, Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot i Mary Magdalene.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada