Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 6 de gener del 2022

'Archive 81'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial de Archive 81, el pròxim thriller sobrenatural que està protagonitzat per la nominada al Emmy Mamoudou Athie i Dina Shihabi. La sèrie debutarà el pròxim 14 de Gener.

El tràiler, que podeu veure a continuació, destaca dues línies de temps dividides i connectades a través d’una sèrie de cintes de vídeo. Compte amb dos personatges que s’involucren de sobte en una perillosa investigació sobre els obscurs secrets del edifici Visser.

Archive 81 és una història original inspirada lliurement en el popular podcast del mateix nom. El drama de terror està protagonitzat per Mamoudou Athie (Jurassic World: Dominion), Dina Shihabi (Daredevil), Martin Donovan (Tenet), Matt McGorry (How to Get Away with Murder), Julia Chan (Katy Keene), Evan Jonigkeit (Sweetbitter) i Ariana Neal (Hidden Figures). 

          

Archive 81 es centrarà en l’encarregat del arxiu Dan Turner (Athie) mentre s’encarrega de restaurar una col·lecció de cintes de vídeo fetes malbé de principis dels 90, obra d’una documentalista anomenada Melody Pendras (Shihabi) que investigava un culte perillós. A mesura que s’involucra en la seva història, Dan es convenç de que pot rescatar-la del terrífic final que va conèixer fa 25 anys.

Archive 81 comptarà amb la producció executiva de Paul Harris Boardman (The Exorcism of Emily Rose), qui ha desenvolupat el guió original, al costat de James Wan (The Conjuring Saga, Malignant) i Michael Clear de Atomic Monster i Rebecca Thomas, dirigeix la primera meitat de la temporada, mentre que Rob Hackett s’adjunta com a coproductor executiu i els creadors del podcast Marc Sollinger i Daniel Powell coprodueixen. També és una producció executiva de Rebecca Sonnenshine i que alhora també n’és showrunner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada