Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 de gener del 2022

'KIMI'.

HBO Max ha revelat el tràiler oficial de KIMI la pròxima col·laboració de Steven Soderbergh amb la plataforma de streaming, que estarà protagonitzat per l’estrella de The Batman, Zoë Kravitz. El film de suspens està programat per a debutar el 10 de Febrer.

El tràiler destaca el dispositiu assistent activat per veu que dona nom al títol, on grava cada so i imatge de la seva llar. Presenta a una noia agorafòbica que escolta un crim violent mentre revisa un flux de dades. Per ajudar, es veu obligada a enfrontar-se a les seves pors de sortir del apartament per a aventurar-se a un entorn desconegut.

          

KIMI està dirigit per Soderbergh a partir d’un guió escrit per David Koepp, qui n’és productor. Al costat de Kravitz està Rita Wilson, Byron Bowers, Jaime Camil, Jacob Vargas, Derek DelGaudio, Erika Christensen, Devin Ratray i Andy Daly.

“El film segueix a una treballadora tecnològica agorafòbica que descobreix una evidencia enregistrada d’un crim violent durant una revisió de flux de dades ordinari i intenta donar compte a la cadena de comandament de la seva companyia”, diu la sinopsis. “Al trobar-se amb la resistència i la burocràcia, es dona compte de que per a involucrar-se, haurà de fer el que més tem: sortir del seu apartament”.

Això marca el tercer projecte de Soderbergh amb la plataforma de streaming i el estudi, essent el primer el drama protagonitzat per Meryl Streep, Let Them Talk, que va debutar amb excel·lents crítiques, i el segon ha estat el film de suspens No Sudden Move.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada