Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 de gener del 2022

'Morbius'.


Morbius, el pròxim film de Sony/Marvel, ja no s’estrenarà als cinemes a finals d’aquest mes, el 28 de Gener, ja que el film s’ha endarrerit un cop més.

Degut al augment de casos de COVID-19 de la nova variant Omicron, el film s’ha endarrerit fins al mes d’abril. El film protagonitzat per Jared Leto s’estrenarà ara el divendres 1 d’abril, on competirà amb The Contractor i Easter Sunday. En el mes d’abril també s’estrenarà Sonic the Hedgehog 2, tant sols una setmana després, a més de diversos films notables com Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, The Northman i The Unbearable Weight of Massive Talent.

Basat en el personatge creat per l’escriptor Roy Thomas i l’artista Gil Kane l’any 1971, Morbius veu la presentació de Jared Leto com l’antiheroi Morbius the Living Vampire de Marvel. Al seu costat hi podem trobar ), el nominat a l'Emmy Matt Smith (Doctor Who) com a Loxias Crown, Adria Arjona (Good Omens) com a Martine Bancroft, el nominat a l'Emmy Jared Harris (The Crown) com a mestre de Morbius i Tyrese Gibson (Fast & Furious) com a agent de l'FBI.

“Un dels personatges més convincents i conflictius de Marvel a dalt a la gran pantalla, quan Jared Leto es transforma en l'enigmàtic antiheroi Michael Morbius”, es pot llegir a la sinopsi. “Perillosament malalt amb un trastorn sanguini poc comú i decidit a salvar altres que pateixen el seu mateix destí, el Dr. Morbius intenta una aposta desesperada. Si bé en un principi sembla ser un èxit radical, és malmesa una obscuritat a l'interior. El bé prevaldrà sobre el mal, o Morbius caurà en els seus misteriosos impulsos?

Morbius està dirigit per Daniel Espinosa (Safe House) a partir d'un guió de Burk Sharpless i Matt Sazama. Està produït per Avi Arad, Matt Tolmach i Lucas Foster.

Originalment el Dr. Michael Morbius, el personatge científic va tractar de guarir la seva rara malaltia de la sang només per finalment veure's afectat per una forma de vampirisme que li dóna una força superior, ullals i un gust per la substància vermella. El personatge ha lluitat contra Spider-Man diverses vegades, tot i que finalment va tenir la seva pròpia línia de còmics on va tenir un arc argumental més heroic. Té una disputa en curs amb el personatge de Blade the Vampir Hunter als còmics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada